Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: ifyouchoose Date: Dec 20, 2006 1:48pm
Forum: etree Subject: I'm missing something here uploading (HELP)

OK, I re-uploaded the correct way. I am following the instructions but when I get to #18 of the instructions, naming each track individually from the instuctions (pdf) there is nothing there to allow me to do that???? So here's what I have now. Does anyone know what it could be? Frustrating. Thanks

http://www.archive.org/details/rftg2006-12-12.shn.kkap

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: greenone Date: Dec 20, 2006 3:46pm
Forum: etree Subject: Re: I'm missing something here uploading (HELP)

Hi - judging from your last post on the previous thread, you said you didn't see the directory you created. Unfortunately, that likely means you logged into the wrong server (it may not be the one you were given the first time you tried to create the show).

If you go back to http://www.archive.org/details/rftg2006-12-12.shn.kkap you should be able to go to "Edit item", then "Item Manager", then "checkout". That'll tell you exactly which server the files should be on (unfortunately there's no way of moving them). Try re-uploading them and that should do the trick.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: ifyouchoose Date: Dec 20, 2006 4:23pm
Forum: etree Subject: Re: I'm missing something here uploading (HELP)

Never mind. It was right there. MAN!! DUH! Tomorrows another day. Happy Holidazzzzzzzzzeee

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: ifyouchoose Date: Dec 20, 2006 4:02pm
Forum: etree Subject: Re: I'm missing something here uploading (HELP)

Thanks for the reply. It looks like I'll have to redo it all. Tomorrows another day. When I go into edit I am getting this:

The item you are trying to edit cannot be retrieved from a "primary US node".

Potential reasons for problem:

a temporary item location failure
the identifier supplied may be invalid or references a removed resource
the item may be in the process of being edited

I uploaded to this addy:

ia31011.us.archive.org..........Is there a new upload addy I should try for the new system? If so can you or someone maybe reply back with it. I'm lost??? Thanks for the help and any further help. Peace

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: greenone Date: Dec 20, 2006 6:40pm
Forum: etree Subject: Re: I'm missing something here uploading (HELP)

I uploaded to this addy:

ia31011.us.archive.org..........Is there a new upload addy I should try for the new system? If so can you or someone maybe reply back with it. I'm lost??? Thanks for the help and any further help. Peace


The trick is, every show you upload will now go to a different server - you can't bookmark one server and upload everything there. Just the way the new system works. Seems like you figured it out though - if it's still not working, post back and we'll keep workin' on it!